4 Януари 2012
174887
Пълнено бутче за Ивановден
Кекс с ябълки и карамел за Ивановден
Славянски гювеч с месо за Ивановден
Сач със свинско за Ивановден
Лесно свинско печено за Ивановден
Баница за Ивановден
Ябълков сладкиш за Ивановден
Кекс с ябълки и карамел за Ивановден
Необходими Продукти
3 яйца
2 ч.ч.захар
125 г.масло
1 ч.ч брашно
4-5 ябълки/по големички/
1 бакпулвер
Приготвяне или как се готви ястието
Втава се сипва1ч.ч.захар и маслото,слага се на котлона и се карамелизира до розово/да не прегори/
Сваля се от огъня и отгоре се нареждат,обелените и нарязани на полумесеци ябълки/ветрило/
Отделно се разбиват яйцата с останалата захар и се прибавя брашното с бакпулвера.
Сместа се изсипва върху ябълките и се пече в умерена фурна до зачервяване.
Още топъл се обръща върху/голяма чиния или поднос/.
Втавата се сипва 1ч.ч.вода и се оставя да кипне/защото остава карамела/.
Залива се сладкиша с карамела.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари