Бързи ястия с наденица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Ловджийска наденица с кашкавал
507259

Ловджийска наденица с кашкавал

400 г ловджийска наденица, 100 г кашкавал, 50 г прясно краве масло, 1 супена лъжица горчица.
Надениците се разрязват по дължина, като в единия им край се оставя неразрязано място около 3 см. Двете парчета на всяка наденица се прегъват навътре до неразрязаната част и се закрепват с клечка за зъби или със специална игла. Оформените по този начин "сърца" се подреждат в тавичка с разтопеното масло (в мястото, където са съединени двете части на колбаса се поставя тънка филийка от кашкавала), запичат се във фурна или на скара с горно нагряване и се поднасят с горчицата и салата според сезона.

1
2
3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft