8 Май 2012
507242
Наденица на фурна
Ловджийска наденица с кашкавал
Наденица с леща
Наденица със зеленчуци
Наденица с кашкавал
Гювечета с наденица
Наденица и бекон на фурна
Наденица с картофи
Наденица с леща
250 г леща
40 г олио
1 глава лук
3-4 скилидки чесън
1 голям морков
1-2 пиперки
3-4 домата (или 1 супена лъжица доматено пюре) червен пипер
чубрица
сол
150 г наденица (или друг колбас)
Сложете лещата в тенджерата и залейте със студена вода. Прибавете мазнината, зеленчуците, почистени и нарязани, и подправките. Затворете тенджерата и варете 15 минути. През това време нарежете наденицата на кубчета и я запържете леко в малко мазнина. След като отворите тенджерата, прибавете наденицата към сварената леща.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари