8 Май 2012
507242
Наденица на фурна
Ловджийска наденица с кашкавал
Наденица с леща
Наденица със зеленчуци
Наденица с кашкавал
Гювечета с наденица
Наденица и бекон на фурна
Наденица с картофи
Наденица с картофи
1 кг тънка наденица
500 г картофи
2 глави лук
1 бр. морков
2 бр. домати
2 ч.л. червен пипер
щипка чубрица
сол
1 с.л. брашно, размито с вода
В тенджера се задушават нарязаните на едро лук и морков. След като омекнат се добавят нарязаните на едри кубчета картофи, настъргания домат и подправките. Долива се чаша вода и се задушават за около 5-10 минути. Изсипват в тава и се нареждат парчета наденица, нарязана на парчета и извита във формата на подкова, като краищата й се забождат с клечка за зъби. Долива се още малко вода, прибавя се брашното и се поръсва с 4-5 с.л. олио. Запича се във фурна до готовност.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари