8 Май 2012
507242
Наденица на фурна
Ловджийска наденица с кашкавал
Наденица с леща
Наденица със зеленчуци
Наденица с кашкавал
Гювечета с наденица
Наденица и бекон на фурна
Наденица с картофи
Ловджийска наденица с кашкавал
400 г ловджийска наденица, 100 г кашкавал, 50 г прясно краве масло, 1 супена лъжица горчица.
Надениците се разрязват по дължина, като в единия им край се оставя неразрязано място около 3 см. Двете парчета на всяка наденица се прегъват навътре до неразрязаната част и се закрепват с клечка за зъби или със специална игла. Оформените по този начин "сърца" се подреждат в тавичка с разтопеното масло (в мястото, където са съединени двете части на колбаса се поставя тънка филийка от кашкавала), запичат се във фурна или на скара с горно нагряване и се поднасят с горчицата и салата според сезона.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари