8 Май 2012
507242
Наденица на фурна
Ловджийска наденица с кашкавал
Наденица с леща
Наденица със зеленчуци
Наденица с кашкавал
Гювечета с наденица
Наденица и бекон на фурна
Наденица с картофи
Наденица с кашкавал
400 г наденица
150 г кашкавал
3-4 бр. домати
60 г масло
сол, черен пипер, червен пипер
магданоз
Надениците се разрязват по дължина, без да се разделят на две, и вътре в тях се поставя парче кашкавал или сирене. Нареждат се в тавичка, поръсват се с черен и червен пипер, нарязан магданоз и върху тях се нареждат кръгчета домати. Поръсва се отново с магданоз и върху всяка наденичка се поставя парченце масло. Запичат се на умерена фурна, докато се разтопи кашкавалът или сиренето. Поднасят се с отделно приготвен доматен сос, с гарнитура по желание и салата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари