Какво да сготвим набързо за обяд

вход през zajenata.bg
515169

Лучена каша

Продукти:
 

• 5-6 стръка зелен лук
• 3-4 яйца
• 1 ч.ч. прясно мляко
• 2-3 с.л. брашно
• магданоз, черен пипер, сол

 

Начин на приготвяне:

Нарязваме лука на ситно и леко го запържваме в сгорещената мазнина. Поръсваме брашното и също го позапържваме. Прибавяме разбитите с млякото яйца и варим на тих огън, като постоянно бъркаме. Щом кашата добие необходимата гъстота, посоляваме и отстраняваме от огъня.  Преди поднасяне поръсваме с черен пипер и наситнен магданоз. 

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft