26 Януари 2012
515089
Омлет с гъби и газирана вода
Ризото със зеленчуци
Омлет по сръбски
Пикантни пилешки шишчета
Лучена каша
Боб по венециански
Панирани шницели от риба
Мариновани пилешки шницели
Пиле със зеленчуци и фиде
Риба със соев сос
Броколи с пиле и сметана
Омлет с шунка и кашкавал
Мариновани пилешки шницели
Продукти:
500 гр. пилешко филе
3 яйца
галета
сусам
сол
За маринатата:
соев сос
сок от 1 лимон
зехтин
черен пипер
Нарязваме месото на хапки, посоляваме и заливаме с марината. Оставяме да престои 2-3 часа. След това овалваме в галета, яйце и накрая в сусам. Пържим в сгорещено олио. Изпържените филенца поставяме върху салфетка за да се отцеди олиото.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари