22 Януари 2012
730391
Свинско филе с кисело зеле
Свинско с кисели краставички и доматен сос
Свинско руло с чесън
Свинско в зеле
Свински шишчета
Свински пържоли на фурна с ориз
Свинско печено с бира
Свински хапки
Свински ребърца в меден сос
Мариновани свински ребърца с червено вино
Сувлаки
Мариновани свински ребърца с червено вино
Продукти:
за 4 порции
* 2 кг свински ребърца
* 1/2 ч.ч. червено вино
* 3 с.л. соев сос
* 3 с.л. сос Уорчестър
* 3 с.л. балсамов оцет
* 3 с.л. зехтин
* 3 с.л. мед
* черен пипер
* сол
Време за приготвяне:
40 минути
Рецепта за Мариновани свински ребърца с червено вино:
Ребърцата (2 кг) се нарязват поотделно и се накисват в маринатата, получена от разбитите червено вино (1/2 ч.ч.), соев сос (3 с.л.), сос Уорчестър (3 с.л.), балсамов оцет (3 с.л.), зехтин (3 с.л.), мед (3 с.л.), черен пипер и сол. Оставят да киснат в маринатата няколко часа в хладилник, а след това се пекат заедно с маринатата в силна фурна до пълна готовност (около 40 минути). Сервират се топли с гарнитура от свежа салата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари