22 Януари 2012
730378
Свинско филе с кисело зеле
Свинско с кисели краставички и доматен сос
Свинско руло с чесън
Свинско в зеле
Свински шишчета
Свински пържоли на фурна с ориз
Свинско печено с бира
Свински хапки
Свински ребърца в меден сос
Мариновани свински ребърца с червено вино
Сувлаки
Свински шишчета
Продукти:
за 4 порции
* 1 кг свинско месо
* 1 глава червен лук
* 1 зелена чушка
* черен пипер
* сол
Време за приготвяне:
45 минути
Рецепта за Свински шишчета:
Свинското месо (1 кг) се нарязва на хапки, лукът (1 глава) се реже на четръртинки, а почистената от дръжката и семките чушка (1 бр) - на едри парчета. Продуктите се овкусяват със сол и черен пипер на вкус и се нанизват на шишове. Свинските шишчета се пекат от всички страни в силна фурна до пълна готовност. Поднасят се топли с гарнитура от пресни картофки Соте.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари