22 Януари 2012
730404
Свинско филе с кисело зеле
Свинско с кисели краставички и доматен сос
Свинско руло с чесън
Свинско в зеле
Свински шишчета
Свински пържоли на фурна с ориз
Свинско печено с бира
Свински хапки
Свински ребърца в меден сос
Мариновани свински ребърца с червено вино
Сувлаки
Свинско в зеле
Продукти:
за порции
* 1/2 кг свинско месо
* 8 листа зеле
* 10 скилидки чесън
* черен пипер
* 100 мл. сметана
* 2 яйца
* 2 с.л. олио
* сол
Време за приготвяне:
50 минути
Рецепта за Свинско в зеле:
Месото (1/2 кг) се посолява и изпържва в сгорещено олио. Всяко парче се увива в попарен зелев лист, като се поръсва с черен пипер и счукан със сол чесън. Така получените сарми се нареждат в тава. Налива се малко топла вода и ястието се пече да готовност. Яйцата (2 бр) и сметаната (100 мл.) се разбиват. С тази смес се намазват сармите и се допичат, докато получат златист цвят.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари