Вкусни рецепти със свинско

вход през zajenata.bg
730404

Свинско в зеле

Продукти:
за порции

* 1/2 кг свинско месо
* 8 листа зеле
* 10 скилидки чесън
* черен пипер
* 100 мл. сметана
* 2 яйца
* 2 с.л. олио
* сол

Време за приготвяне:
50 минути

Рецепта за Свинско в зеле:

Месото (1/2 кг) се посолява и изпържва в сгорещено олио. Всяко парче се увива в попарен зелев лист, като се поръсва с черен пипер и счукан със сол чесън. Така получените сарми се нареждат в тава. Налива се малко топла вода и ястието се пече да готовност. Яйцата (2 бр) и сметаната (100 мл.) се разбиват. С тази смес се намазват сармите и се допичат, докато получат златист цвят.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft