24 Септември 2013
829261
Печени чушки в буркани
Печени чушки пълнени с моркови и магданоз
Консервиране на капия
Консервиране на пържени камбии
Печени чушки втори вид
Печени чушки с аспирин
Стерилизирани небелени чушки
Мариновани чушки
Мариновани чушки
Продукти:
100 бр. червени чушки капии
1 и 1/2 ч. ч. оцет
1 ч. ч. захар
1/2 ч. ч. сол
1 ч. ч. олио
Приготвяне:
Чушките се изчистват от семената, опичат се и се обелват. Олиото се запържва и след като изстине към него се прибавят оцета, захарта и солта. Чушките се заливат с получената марината(ако е необходимо може да се добави още малко сол). Объркват се добре и се оставят да престоят 24 часа. Маринованите чушки се напълват в буркани. Стерилизират се 10-15 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари