9 Юни 2012
1872253
Лесни милинки с готово тесто
Милинки с галета
Милинки със сусам и сирене
Бързи милинки
Милинки с мас и галета
Милинки с кисело мляко
Милинки с прясно мляко
Милинки със сусам
Милинки със сирене Класик
Милинки
Милинки с галета
500 мл прясно мляко
1 кг брашно
1 ч.ч. мас, масло или друга мазнина
1 суха мая
1 ч.л. сол
1 ч.л. захар
галета за овалване
Предварително се затопля прясното мляко към него се прибавят маята, солта, захарта и половината мазнина. Замесва се меко тесто като се меси с намазнени ръце. Оформят се топченца с големината на орех топят се в мазнината (леко затоплена), след това всяка една топчица се овалва в галета и се реди в намазнена тава. Оставя се да втаса 30-40 минути и се пече в предварително загрята фурна 180-200 С около 40 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари