Рецепти за хляб в хлебопекарна

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Млечен хляб в хлебопекарна
469941

Млечен хляб в хлебопекарна

* 600 г брашно с набухвател
* 1 бр. яйце
* 340 мл прясно мляко
* 2 ч.л. суха мая
* 1 ч.л. сол
* 1 ч.л. мед

В кошничката на хлебопекарната се поставят първо разбитото яйце и млякото, Прибавят се солта и меда. Изсипва се брашното с маята. Включва се на програма Basic, градуси силно. След 3 часа хлябът се изважда, покрива се с кърпа и изстива върху решетка.

1 2
3
4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft