Вкусни рецепти с кайма

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Мусака с кайма и кисели краставички
1403924

Мусака с кайма и кисели краставички

1 кг. картофи
250гр. кайма
3-4 кисели краставички
2 гл. кромид лук
2-3 яйца
100гр. кашкавал
2-3 с.л. доматено пюре
1 ч.л. черен пипер
1 ч.л. чубрица

Начин на приготвяне:
Картофите се сваряват обелват и пресоват. Разпределят се на две части. Едната част се разстила в на мазнена с олио тава. Отгоре се слагат предварително запърженият лук с каймата доматеното пюре и подправките. Върху каймата се нареждат кисели краставички нарязани на колелца. Върху тях се изсипва другата част от картофите. Мусаката се залива със смес от разбитите яйца и настъргания кашкавал. Пече се около 30 минути в предварително загрята фурна на 200 градуса.

1
2 3 4 5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft