8 Май 2012
507254
Наденица на фурна
Ловджийска наденица с кашкавал
Наденица с леща
Наденица със зеленчуци
Наденица с кашкавал
Гювечета с наденица
Наденица и бекон на фурна
Наденица с картофи
Наденица на фурна
2-3 глави лук
400гр. дребни картофи
6-7 скилидки чесън
500гр. различни видове наденица
сол
чер. пипер
розмарин
Слага се алуминиево фолио на дъното на тавата, като не се реже краят му. Слага се малко олио след това се слага лука нарязан на половинки. Добавяте целите картофи, чесъна и парчетата наденица. Поръсвате със сол, пипер и добавяте розмарина. Със останалата част от фолиото се покрива, като се запечатва отстрани. Печете на 200 градуса за около час.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари