Бързи ястия с наденица

вход през zajenata.bg
507254

Наденица на фурна

2-3 глави лук
400гр. дребни картофи
6-7 скилидки чесън
500гр. различни видове наденица
сол
чер. пипер
розмарин

Слага се алуминиево фолио на дъното на тавата, като не се реже краят му. Слага се малко олио след това се слага лука нарязан на половинки. Добавяте целите картофи, чесъна и парчетата наденица. Поръсвате със сол, пипер и добавяте розмарина. Със останалата част от фолиото се покрива, като се запечатва отстрани. Печете на 200 градуса за около час.

1
2 3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft