8 Май 2012
507254
Наденица на фурна
Ловджийска наденица с кашкавал
Наденица с леща
Наденица със зеленчуци
Наденица с кашкавал
Гювечета с наденица
Наденица и бекон на фурна
Наденица с картофи
Наденица със зеленчуци
500 г наденица
4 бр. зелени чушки капия
4 бр. червени чушки капия
1 глава лук
3 бр. моркови
100 г гъби
сух джоджен
сол
150 мл червено вино
зехтин
Зеленчуците се измиват и се нарязват на тънки, дълги ивици. Запържват се в малко мазнина в дълбок съд, препоръчително е зехтин. Пържат се около 5-6 минути, след което се сипва виното, слага се сол на вкус и се поръсва съвсем малко джоджен. Зеленчуците се варят с виното около 5 минути, след което се изсипват в тавичка. 4 или 5 парчета варена наденица се нацепват леко отгоре и се нареждат върху сместа в тавичката. Пече се около 15 минути в предварително загрята умерена фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари