Вкусен и лесен огретен рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Огретен с гъби и кашкавал
769857

Огретен с гъби и кашкавал

гъби - 800 гр. пресни, кромид лук - 2 глави, домати - 2 - 3, магданоз - 4 - 5 стръка, зехтин - 2 с.л., сол - 1 щипка, кашкавал - 100 гр. нискомаслен, зехтин - 2 с.л., брашно - 3 - 4 с.л., прясно мляко - 1 ч.ч. нискомаслено

Гъбите и лукът се нарязват надребно, посоляват се и се задушават в сгорещения зехтин. Прибавят се доматите и магданозът, нарязани на ситно. Разбърква се и след около 5 минути сместа се прехвърля в тава.

За сосът зехтина се сгорещява в тиган, прибавя се брашното, разбърква се и постепенно се налива млякото.

Огретенът се залива с получения сос и се пече в умерено сгорещена фурна до зачервяване.

Още топло, се поръсва с настъргания кашкавал и се сервира. 

1 2 3 4 5
6
7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft