Огретен с бекон, картофи и кашкавал
Огретен с маслини
Огретен с гъби и кашкавал
Огретен с картофи и сметана
Огретен с макарони и шунка
Огретен с тиквички и картофи
Огретен с кайма и царевица
Огретен с пресни чушки и картофи
Огретен с картофи и сметана
кашкавал - (Витоша), картофи - 1 кг., лук - 1 глава, черен пипер - смлян, босилек, копър, яйца - 4 бр., сметана - готварска 200 мл., прясно мляко - 125 гр., сол, подправки - по желание.
Картофите се обелват, измиват се и се нарязват на кръгчета. Смесват се със ситно нарязан лук и настърганият кашкавал.
Яйцата се разбиват със сметаната и млякото . Прибавя се босилекът, подправките на вкус. Картофите се подреждат в намаслена тава за печене. Заливат се със сметановата смес и се разбъркват. Пекат се в предварително загрята фурна на 200 С за около 1 час и 15 минути (зависи от фурната Ви).
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари