Огретен с бекон, картофи и кашкавал
Огретен с маслини
Огретен с гъби и кашкавал
Огретен с картофи и сметана
Огретен с макарони и шунка
Огретен с тиквички и картофи
Огретен с кайма и царевица
Огретен с пресни чушки и картофи
Огретен с гъби и кашкавал
гъби - 800 гр. пресни, кромид лук - 2 глави, домати - 2 - 3, магданоз - 4 - 5 стръка, зехтин - 2 с.л., сол - 1 щипка, кашкавал - 100 гр. нискомаслен, зехтин - 2 с.л., брашно - 3 - 4 с.л., прясно мляко - 1 ч.ч. нискомаслено
Гъбите и лукът се нарязват надребно, посоляват се и се задушават в сгорещения зехтин. Прибавят се доматите и магданозът, нарязани на ситно. Разбърква се и след около 5 минути сместа се прехвърля в тава.
За сосът зехтина се сгорещява в тиган, прибавя се брашното, разбърква се и постепенно се налива млякото.
Огретенът се залива с получения сос и се пече в умерено сгорещена фурна до зачервяване.
Още топло, се поръсва с настъргания кашкавал и се сервира.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари