Вкусен и лесен огретен рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Огретен с кайма и царевица
769865

Огретен с кайма и царевица

телешка кайма - 500 гр., канела - 1 ч. л., царевица - сладка от консерва около 300 гр., наденица - 150 гр., домати - обелени от консерва около 800 гр., кашкавал - 100 гр.

Каймата се запържва с канелата, тя придава приятния вкус на ястието.

В йенска тенджера или по-дълбока тавичка се подреждат: ред от запържената кайма, ред сладка царевица, ред наденица, предварително нарязана на кръгчета, 2 реда обелени домати, също нарязани на кръгчета.

Огретенът се запича за около 30 мин. в умерена фурна 180-200 градуса.

Продуктите не се нуждаят от допълнителна обработка, необходимо е само да се запекат и ароматът на канелата да попие в цялото ястие.

В последните 5-10 мин. добавяме настърганият кашкавал.

Запичаме.  

1
2
3 4 5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft