Огретен с бекон, картофи и кашкавал
Огретен с маслини
Огретен с гъби и кашкавал
Огретен с картофи и сметана
Огретен с макарони и шунка
Огретен с тиквички и картофи
Огретен с кайма и царевица
Огретен с пресни чушки и картофи
Огретен с кайма и царевица
телешка кайма - 500 гр., канела - 1 ч. л., царевица - сладка от консерва около 300 гр., наденица - 150 гр., домати - обелени от консерва около 800 гр., кашкавал - 100 гр.
Каймата се запържва с канелата, тя придава приятния вкус на ястието.
В йенска тенджера или по-дълбока тавичка се подреждат: ред от запържената кайма, ред сладка царевица, ред наденица, предварително нарязана на кръгчета, 2 реда обелени домати, също нарязани на кръгчета.
Огретенът се запича за около 30 мин. в умерена фурна 180-200 градуса.
Продуктите не се нуждаят от допълнителна обработка, необходимо е само да се запекат и ароматът на канелата да попие в цялото ястие.
В последните 5-10 мин. добавяме настърганият кашкавал.
Запичаме.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари