Какво да сготвим набързо за обяд

вход през zajenata.bg
515092

Омлет по сръбски

Продукти:
50 г картофи, олио
4 яйца, 3 с.л. сметана
50 г настърган кашкавал
наситнен копър
черен пипер, сол, масло

Начин на приготвяне:
Картофите се нарязват на тънки парчета и се пържат в горещо олио. Заливат се с разбитите яйца, смесени със сметаната, кашкавала, копъра, черния пипер и солта. Пържи се с бъркане. Щим яйцата се стегнат, се обръщат в чиния. В тигана се загрява масло, омлетът се плъзга обратно в тигана за доизпържване и се сервира веднага.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10 11 12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft