26 Януари 2012
515169
Омлет с гъби и газирана вода
Ризото със зеленчуци
Омлет по сръбски
Пикантни пилешки шишчета
Лучена каша
Боб по венециански
Панирани шницели от риба
Мариновани пилешки шницели
Пиле със зеленчуци и фиде
Риба със соев сос
Броколи с пиле и сметана
Омлет с шунка и кашкавал
Панирани шницели от риба
Продукти:
800 г рибно филе, 2-3 яйца, 1-2 к.ч. брашно, 1-2 к.ч. галета, 1-2 к.ч. олио, 40 г краве масло, лимонов сок, черен пипер, сол.
Нaчин на приготвяне: Нарязваме рибата на порции, които леко начукваме с дървено чукче. Поръсваме ги с лимонов сок, черен пипер и сол и ги оставяме да престоят 30 мин. Овалваме всяко парче в брашното, потапяме го в разбитите яйца и го овалваме в галетата. Пържим рибата в сгорещеното олио, отцеждаме и заливаме порциите с разтопеното масло.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари