18 Юли 2012
399249
Салата с патладжани и домати
Кьопоолу
Имам Баялдъ
Гювечета с патладжани и гъби
Патладжани по гръцки
Патладжани в марината
Патладжани и чушки
Патладжани с кисело мляко
Пица с патладжани
Дип от патладжани
Патладжани по гръцки
2-3 патладжана
4-5 домати
150 г краве сирене
1 връзка магданоз
сол
смлян черен пипер
олио или зехтин
• Доматите се измиват и нарязват на дребни кубчета.
• Патладжаните се почистват, нарязват се на кръгчета и се посоляват.
• Оставят се и след 30 минути се изцеждат от горчивия сок.
• В тиган се сгорещява мазнината.
• Добавят се подсушените кръгчета патладжани, след това доматите.
• Поръсват се със ситно нарязания магданоз.
• Ястието се подправя със сол и черен пипер.
• Тиганът се похлупва, а патладжаните се задушват на силен огън.
• Готовото ястие се поръсва със ситно настъргано сирене.
• Патладжаните по атински се поднасят топли или охладени.
Лесни ястия
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари