Понеделник Постен ориз със спанак на фурна
Понеделник Свински ребра с мед
Вторник Лесни картофени кюфтета
Вторник Бързи шницели рецепта
Сряда Яйца по панагюрски рецепта
Сряда Пилешки шишчета в марината
Четвъртък Зелен фасул с яйца рецепта
Четвъртък Бяла риба със зеленчуци
Петък Мусака с тиквички
Петък Вкусни панирани телешки шницели
Петък Вкусни панирани телешки шницели
750 гр. телешки шол
2 с.л. соев сос
1 ч.л. черен пипер
2 ч.л. смлян кимион
2 ч.л. универсална зеленчукова подправка
2 яйца
брашно за паниране
олио за пържене
1. Телешкия шол се нарязва на шницели, дебели 3 - 4 мм. За да се получи добър срез, месото трябва да се замрази, после да се остави да се отпусне и се работи с полузамръзнало месо. Обикновенно от това количество шол излизат 12 бр. шницели - по 2 в порция.
2.С остър нож се отстраняват всички ципи и жили.
3.Всеки шницел се начуква старателно от двете страни, трябва да се изтъни максимално.
4.Шницелите се нареждат в съдинка и всеки се ръси с подправките и соевия сос.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари