Какво да сготвя набързо за вечеря за цяла седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Петък Вкусни панирани телешки шницели
519903

Петък Вкусни панирани телешки шницели

 

750 гр.  телешки шол
2 с.л. соев сос
1 ч.л. черен пипер
2 ч.л. смлян кимион
2 ч.л. универсална  зеленчукова подправка
2 яйца
брашно за паниране
олио за пържене

1. Телешкия шол  се нарязва на шницели, дебели 3 - 4 мм. За да се получи добър срез, месото трябва да се замрази, после да се остави да се отпусне и се работи с полузамръзнало месо. Обикновенно от това количество шол излизат 12 бр. шницели - по 2 в порция.

2.С остър нож се отстраняват всички ципи и жили.

3.Всеки шницел се начуква старателно от двете страни, трябва да се изтъни максимално.

4.Шницелите се нареждат в съдинка и всеки се ръси с подправките и соевия сос.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft