Какво да сготвя от понеделник до петък

вход през zajenata.bg
117477

ПЕТЪК Тиквички с ориз

2 с. л. олио
1 глава кромид лук
1 морков
2 тиквички
250 г (1 ч. ч.) ориз
сол на вкус

500 мл пилешки или зеленчуков бульон
1/2 връзка копър

• Фурната се загрява на 200 С.
• Лукът и морковът се обелват и се нарязват на кубчета.
• В дълбок тиган се сгорещява мазнината и се прибавят лукът и морковът.
• Пържат се 3-4 минути.
• Добавят се обелените и нарязани на кубчета тиквички.
• Запържват се за 5-8 минути, след което се добавя оризът.
• Ястието се пържи 2-3 минути.
• Прехвърля се в огнеупорна тава и се залива с бульона.
• Поръсва се със ситно нарязан копър и всичко се разбърква.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft