13 Август 2012
117477
ПОНЕДЕЛНИК Паста със сирене на фурна
ПОНЕДЕЛНИК Лесни кебапчета
ВТОРНИК Бързи пилешки шишчета
ВТОРНИК Чеснови картофки на фурна
СРЯДА Телешко пане
СРЯДА Имам Баялдъ
ЧЕТВЪРТЪК Пъстърва на скара
ЧЕТВЪРТЪК Яйца с лук и сирене
ПЕТЪК Свинско на кубчета със соев сос
ПЕТЪК Тиквички с ориз
ПЕТЪК Тиквички с ориз
2 с. л. олио
1 глава кромид лук
1 морков
2 тиквички
250 г (1 ч. ч.) ориз
сол на вкус
500 мл пилешки или зеленчуков бульон
1/2 връзка копър
• Фурната се загрява на 200 С.
• Лукът и морковът се обелват и се нарязват на кубчета.
• В дълбок тиган се сгорещява мазнината и се прибавят лукът и морковът.
• Пържат се 3-4 минути.
• Добавят се обелените и нарязани на кубчета тиквички.
• Запържват се за 5-8 минути, след което се добавя оризът.
• Ястието се пържи 2-3 минути.
• Прехвърля се в огнеупорна тава и се залива с бульона.
• Поръсва се със ситно нарязан копър и всичко се разбърква.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари