Ястия със сьомга

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Печена сьомга със сос от шам фъстък
441097

Печена сьомга със сос от шам фъстък

Продукти:
4 котлета от риба сьомга
4 с.л. зехтин
черен пипер
За соса:
100 г шам-фъстък
2 с.л. балсамов оцет
100 мл зехтин
2 скилидки чесън


 Приготвяне:
От хартия за печене се изрязват 4 достатъчно големи парчета, за да се събере рибата. Намазват се с 1 с.л. зехтин. Върху всяко се поставя по един котлет от овкусената с черен пипер сьомга. Сосът се приготвя като се смесят натрошените ядки шам-фъстък, оцетът, зехтинът и накълцаният чесън. Разбърква се добре и и всяко парче риба се залива с по 1-2 лъжици от соса. Пакетчетата се завиват добре и се поставят в тавичка. Пекат се около 15 минути в предварително загрята фурна на 200 С

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10 11
Вкусни ястия рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft