25 Юли 2012
441008
Сьомга на фурна
Филе от сьомга със сос
Печена сьомга със сос от шам фъстък
Маринована сьомга
Сьомга със зеленчуци
Сьомга на пара
Сьомга на фурна с вино
Сьомга със сметанов сос и гъби
Сьомга във фолио с пресен копър
Печена сьомга с розмарин и лимонов сок
Сьомга с чесън и джинджиил
Печена сьомга със сос от шам фъстък
Продукти:
4 котлета от риба сьомга
4 с.л. зехтин
черен пипер
За соса:
100 г шам-фъстък
2 с.л. балсамов оцет
100 мл зехтин
2 скилидки чесън
Приготвяне:
От хартия за печене се изрязват 4 достатъчно големи парчета, за да се събере рибата. Намазват се с 1 с.л. зехтин. Върху всяко се поставя по един котлет от овкусената с черен пипер сьомга. Сосът се приготвя като се смесят натрошените ядки шам-фъстък, оцетът, зехтинът и накълцаният чесън. Разбърква се добре и и всяко парче риба се залива с по 1-2 лъжици от соса. Пакетчетата се завиват добре и се поставят в тавичка. Пекат се около 15 минути в предварително загрята фурна на 200 С
Вкусни ястия рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари