Ястия със сьомга

вход през zajenata.bg
441008

Сьомга на фурна с вино

 Продукти:
5-6 парчета филе сьомга
2-3 с.л. масло (стайна температура)
100 мл бяло вино
2-3 с.л. лимонов сок
1 с.л. нарязан на ситно пресен магданоз (или 1 ч.л. сух)
черен пипер, сол


Приготвяне:
Измитата и подсушена риба се овкусява със сол и черен пипер. Престоява около 20 минути, след което се поставя в намаслена тавичка и се намазва отгоре с маслото. Смесват се в малка купа виното, лимоновия сок и магданоза. Сместа се изсипва върху рибата и се слага в предварително загрята фурна. Пече се на 220 градуса около 20 минути.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11
Вкусни ястия рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft