25 Юли 2012
441008
Сьомга на фурна
Филе от сьомга със сос
Печена сьомга със сос от шам фъстък
Маринована сьомга
Сьомга със зеленчуци
Сьомга на пара
Сьомга на фурна с вино
Сьомга със сметанов сос и гъби
Сьомга във фолио с пресен копър
Печена сьомга с розмарин и лимонов сок
Сьомга с чесън и джинджиил
Сьомга на фурна с вино
Продукти:
5-6 парчета филе сьомга
2-3 с.л. масло (стайна температура)
100 мл бяло вино
2-3 с.л. лимонов сок
1 с.л. нарязан на ситно пресен магданоз (или 1 ч.л. сух)
черен пипер, сол
Приготвяне:
Измитата и подсушена риба се овкусява със сол и черен пипер. Престоява около 20 минути, след което се поставя в намаслена тавичка и се намазва отгоре с маслото. Смесват се в малка купа виното, лимоновия сок и магданоза. Сместа се изсипва върху рибата и се слага в предварително загрята фурна. Пече се на 220 градуса около 20 минути.
Вкусни ястия рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари