18 Юли 2012
208706
Вкусна яхния с кюфтенца
Кюфтенца от извара с босилек
Печени кюфтенца в доматен сос
Ароматни кюфтенца
Малки кюфтенца с кисело мляко
Кюфтенца по гръцки
Кюфтенца с яйчно-лимонов сос
Пилешки кюфтенца със салата от кускус
Кюфтенца със сос от домати и сирене
Папардели с кюфтенца
Кюфтенца от кашкавал и сирене
Печени кюфтенца в доматен сос
500 г кайма
100 г паста орзо или кускус
1 глава кромид лук
2 скилидки чесън
1 ч л сух босилек
1/2 ч л суха мащерка
600 г пасирани домати
120 г настъргана моцарела
40 г настърган Пармезан
Приготвяне:
• Фурната се загрява на 180 С.
• Каймата се омесва с пастата, настъргания лук, пресования чесън, сухите подправки.
• Оформят се малки кюфтенца с размер 3-4 см (1 с л).
• Нареждат се в намаслена тава с размери 26 х 19 см.
• Отгоре се заливат с пасираните домати и се поръсват с Моцарелата и Пармезана.
• Пекат се 45-50 минути до готовност.
• Сервират се заедно със зелена салата.
Бързи ястия
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари