Рецепти за консервиране на чушки

вход през zajenata.bg
829261

Печени чушки втори вид

Продукти:
2-3 скилидки чесън
1 бр. морков
1 с.л. олио
1 ч.л. сол
чушки

Приготвяне:
Нареждат се в буркан от 1 л скилидките чесън, 2-3 колелца морков, олиото и солта. Чушките се опичат и без да се белят се допълва буркана с горещите чушки. Затваря се и се обръща. Стои обърнат докато изстине.

Количествата в тази рецепта са за буркан от 1 л.

1 2 3
4
5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft