24 Септември 2013
829183
Печени чушки в буркани
Печени чушки пълнени с моркови и магданоз
Консервиране на капия
Консервиране на пържени камбии
Печени чушки втори вид
Печени чушки с аспирин
Стерилизирани небелени чушки
Мариновани чушки
Печени чушки в буркани
Продукти:
месести чушки (сорт капия), за предпочитане червени
сол
Начин на приготвяне
Чушките се почистват от семето, измиват, опичат и обелват. Посоляват се на вкус и се нареждат плътно в буркани, като се притискат, за да не остане въздух. Запечатват се с капачки и се стерилизират 20 минути.
Поднасят се като:
- салата, подправени с олио, оцет (лимон), магданоз, с прибавка на лук или чесън
- панирани, с доматен сос
- напълнени със сирене или извара и запечени във фурна
- нарязани и изпържени с яйца и сирене
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари