Вкусни рецепти с пиле за събота

вход през zajenata.bg
302735

Печено пиле със сирене

едно средно по големина пиле
250-300гр. сирене
20гр. масло или маргарин
джоджен, сол

Начин на приготвяне:
Добре изчистеното пиле от вътрешностите се посолява от вътре и отвън. В една купа се натрошава сиренето и към него се прибавя 4-5 щипки джоджен, след което се разбърква. С една част от сместа се пълни пилето, след което се поставя парче масло, това се повтаря още веднъж. Пилето се пече на решетката на фурната, която е пусната само от горе, по 30 минути и от двете страни. В долната част на фурната се поставя една тавичка, в която изтича мазнината на пилето.

1 2 3 4 5 6
7
8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft