25 Февруари 2012
302735
Желирано пиле
Пиле със сметана
Пиле на морска сол
Пиле с топено сирене
Пиле в тесто
Пиле по Самоковски
Печено пиле със сирене
Лютика с пиле
Печено пиле с наденица
Печено пиле със сирене
едно средно по големина пиле
250-300гр. сирене
20гр. масло или маргарин
джоджен, сол
Начин на приготвяне:
Добре изчистеното пиле от вътрешностите се посолява от вътре и отвън. В една купа се натрошава сиренето и към него се прибавя 4-5 щипки джоджен, след което се разбърква. С една част от сместа се пълни пилето, след което се поставя парче масло, това се повтаря още веднъж. Пилето се пече на решетката на фурната, която е пусната само от горе, по 30 минути и от двете страни. В долната част на фурната се поставя една тавичка, в която изтича мазнината на пилето.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари