25 Февруари 2012
302720
Желирано пиле
Пиле със сметана
Пиле на морска сол
Пиле с топено сирене
Пиле в тесто
Пиле по Самоковски
Печено пиле със сирене
Лютика с пиле
Печено пиле с наденица
Пиле по Самоковски
1 пиле
600 гр. картофи
300 гр. гъби
2 глави лук
10 с.л. олио
3 скилидки чесън
5 листа от целина
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Пилето се сварява, картофите се нарязват на филийки, гъбите и лука също се нарязват. Всички продукти се добавят към нарязаното на порции пиле и се пече около 45 мин. на силно загрята фурна. Добър апетит!
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари