25 Февруари 2012
302712
Желирано пиле
Пиле със сметана
Пиле на морска сол
Пиле с топено сирене
Пиле в тесто
Пиле по Самоковски
Печено пиле със сирене
Лютика с пиле
Печено пиле с наденица
Лютика с пиле
1 пиле около 1 кг.
5 средно големи домата
1 кг. пресни пиперки
сол на вкус
5 скилидки чесън
магданоз
Начин на приготвяне:
Изпечете пилето, оставете го да изстине и го обезкостете. Изпечете пиперките и ги нарежете на парчета. Запържете ги в мазнината, в която е печено месото заедно с доматите, нарязани също на парчета. Пържете и разбърквайте около 15 минути. Прибавете пилешкото месо, скълцания чесън, нарязаният магданоз, посолете и отстранете от огъня
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари