Вкусни рецепти с пиле за събота

вход през zajenata.bg
302712

Пиле с топено сирене

1 пиле
1 топено сирене от това под формата на салам
плик за печене

Начин на приготвяне:
Пилето се измива добре, след което на бутчетата се правят две дупки така че да може да се отлепи кожата.
Предварително нарязаното топено сирене на колелца се пъхва под кожата, така че да покрие цялото пиле. Подправки на вкус. Пече се до зачервяване

1 2 3
4
5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft