25 Февруари 2012
302720
Желирано пиле
Пиле със сметана
Пиле на морска сол
Пиле с топено сирене
Пиле в тесто
Пиле по Самоковски
Печено пиле със сирене
Лютика с пиле
Печено пиле с наденица
Пиле в тесто
1 пиле
500 г готово тесто
150 г масло
3-4 скилидки чесън
1 ч.л. розмарин
1 лимон
черен пипер
сол
олио
Начин на приготвяне:
Изчистеното и измито пиле се натрива отвътре и отвън със счукан чесън, розмарин и сол. Лимона се разрязва на четири и се слага във вътрешността на пилето. Тестото се разточва и се обвива пилето, поставя се в тавичка намазана с мазнина. Печем на умерена фурна около 1 час.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари