Вкусни рецепти с пиле за събота

вход през zajenata.bg
302749

Печено пиле с наденица

1 пиле
3-4 с.л. масло
100 гр. наденица
200 гр. гъби
100 гр. бекон
150 гр. пушено или топено сирене
1 ч.ч. бульон
1 лимон
2-3 с.л. горчица
черен пипер
сол

Начин на приготвяне:
Месото се нарязва на порции и се запържва в маслото. Изсипва се в гювеча. Отгоре се нареждат наденицата, гъбите, беконът и сиренето. На места се слагат парчета масло. В разтворения бульон се изстисква лимона, разбърква се с горчицата и ястието се залива със сместа. Поръсва се с подправките. Затваря се и се пече 1 час.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft