4 Март 2013
1946292
Пилешки пържоли от бут
Пилешки пържоли с горчица и майонеза
Пилешки пържоли с вино и мед на фурна
Пилешки пържоли в марината
Пилешки гърди прясно мляко и горчица
Пилешки пържоли с гъби в зехтин
Пилешки пържоли с плънка от кашкавал и шунка
Пилешки пържоли със сметана и лимонов сок
Пилешки пържоли в марината
пилешко месо - 4 пържоли, лук - 1 глава, чили - 1 ч.л., соев сос - 1 ч.л., бяло вино - 1/2 ч.ч., оцет - 2 с.л. балсамов, олио - 4 с.л., червен пипер - 1 ч.л.черен пиперсол
Пилешките пържоли се начукват съвсем леко, колкото да се оформят. Приготвя се маринатата от бялото вино, чилито, соевия сос, оцета олиото и подправките. Разбърква се и се добавя нарязана на полумесеци глава в лук.
В тази марината се накисват пилешките пържоли за половин час. След това се отцеждат леко и се изпичат на грил или барбекю.
Поднасят се с гарнитура от картофи и зеленчуци.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари