Вкусни и лесни пилешки пържоли рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки пържоли с горчица и майонеза
1946252

Пилешки пържоли с горчица и майонеза

пилешко месо - 4 пилешки пържоли, черен пипер, сол, лук - 1 голяма глава,горчица - 1 с.л., майонеза - 1 опаковка, кашкавал - 250 г

Леко начукайте пилешките пържоли и ги овкусете равномерно със сол и черен пипер.

Подредете ги в подмазнена тава и върху тях наредете ситно скълцан лук.

Намажете всяка пържола с малко горчица и майонезата, предварително разбити заедно.

Отгоре обилно поръсете с настърган на едро ренде кашкавал и притиснете с ръка, за да се слепнат кашкавалените частици.

Пъхнете тавата да се пече за около 40 минути на 180-200 градуса под фолио. Малко преди пържолите да са готови, махнете фолиото и запечете до приятен загар.

По желание поднесете пилешките пържоли  с гарнитура от задушени и овкусени гъби. 

1 2 3 4 5 6
7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft