4 Март 2013
1946252
Пилешки пържоли от бут
Пилешки пържоли с горчица и майонеза
Пилешки пържоли с вино и мед на фурна
Пилешки пържоли в марината
Пилешки гърди прясно мляко и горчица
Пилешки пържоли с гъби в зехтин
Пилешки пържоли с плънка от кашкавал и шунка
Пилешки пържоли със сметана и лимонов сок
Пилешки пържоли с горчица и майонеза
пилешко месо - 4 пилешки пържоли, черен пипер, сол, лук - 1 голяма глава,горчица - 1 с.л., майонеза - 1 опаковка, кашкавал - 250 г
Леко начукайте пилешките пържоли и ги овкусете равномерно със сол и черен пипер.
Подредете ги в подмазнена тава и върху тях наредете ситно скълцан лук.
Намажете всяка пържола с малко горчица и майонезата, предварително разбити заедно.
Отгоре обилно поръсете с настърган на едро ренде кашкавал и притиснете с ръка, за да се слепнат кашкавалените частици.
Пъхнете тавата да се пече за около 40 минути на 180-200 градуса под фолио. Малко преди пържолите да са готови, махнете фолиото и запечете до приятен загар.
По желание поднесете пилешките пържоли с гарнитура от задушени и овкусени гъби.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари