Вкусни и лесни пилешки пържоли рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки пържоли в марината
1946252

Пилешки пържоли в марината

пилешко месо - 4 пържоли, лук - 1 глава, чили - 1 ч.л., соев сос - 1 ч.л., бяло вино - 1/2 ч.ч., оцет - 2 с.л. балсамов, олио - 4 с.л., червен пипер - 1 ч.л.черен пиперсол

Пилешките пържоли се начукват съвсем леко, колкото да се оформят. Приготвя се маринатата от бялото вино, чилито, соевия сос, оцета олиото и подправките. Разбърква се и се добавя нарязана на полумесеци глава в лук.

В тази марината се накисват пилешките пържоли за половин час. След това се отцеждат леко и се изпичат на грил или барбекю.

Поднасят се с гарнитура от картофи и зеленчуци. 

1 2 3 4
5
6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft