4 Март 2013
1946272
Пилешки пържоли от бут
Пилешки пържоли с горчица и майонеза
Пилешки пържоли с вино и мед на фурна
Пилешки пържоли в марината
Пилешки гърди прясно мляко и горчица
Пилешки пържоли с гъби в зехтин
Пилешки пържоли с плънка от кашкавал и шунка
Пилешки пържоли със сметана и лимонов сок
Пилешки гърди прясно мляко и горчица
пилешко - 1 брой пилешки гърди, сол, черен пипер, чесън - 2 - 3 скилидки пресован, прясно мляко - 1 ч.ч., горчица - 1 с.л., соев сос - 1 с.л., яйца - 1 - 2 броя, бира - 2 с.л., галета
Начукайте пилешките гърди внимателно. Разбийте заедно прясното мляко, горчицата, соевия сос, чесъна със сол и черен пипер.
Накиснете пилешкото за 1 час в тази марината. След това го отцедете и загрейте тефлонов тиган с мазнина за пърженето.
Овалвайте пилешкото в малко галета, яйцето, разбито с 1-2 с.л. бира и пак галета.
Изпържете пилешкото от двете страни до приятен загар. Поднесете пилешки пържоли на тиган с резен лимон и със свежа салата по избор.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари