Вкусни и лесни пилешки пържоли рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки пържоли с плънка от кашкавал и шунка
1946262

Пилешки пържоли с плънка от кашкавал и шунка

пилешко месо - 400 г пилешко филе, кашкавал - 150 - 200 г, шунка - 150 - 200 г, картофи - 2 сварени, масло - 2 с.л., чесън - 1 к.л. на прах, магданоз - 2 - 3 стръка, къри - 1 к.л., сол, черен пипер, олио, яйца - 2 - 3 броя, за панировката, галета - за панировката, брашно - за панировката

Вземете пилешките филета и с подходящ нож ги срежете посредата, така че да се получи джобче. Овкусете ги със сол, черен пипер, чесън на прах и малко олио и ги оставете за 15 минути.

Намачкайте сварените картофи, добавете подправки. Кашкавала настържете на едро ренде, а шунката нарежете на малки парченца. Смесете кашкавала, картофите и шунката, нарязания магданоз и залейте с разтопеното масло и объркайте. С тази плънка напълнете пилешките филета и ги зашийте леко с помощта на конец и игла.

Оваляйте всяка пилешка пържола последователно в брашно, яйце и галета и ги изпържете в сгорещена мазнина. Отделете конеца преди поднасяне. 

1
2
3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft