Вкусни и лесни пилешки пържоли рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки пържоли с вино и мед на фурна
1946276

Пилешки пържоли с вино и мед на фурна

пилешко месо - 4 броя, от бут, вино - 1 ч.ч. бяло, мед - 1 с.л., чесън - 2 скилидки смлени, орехи - 2 с.л. смлени, лимонов сок - от 1 лимон, сол, черен пипер, майорана - 1 ч.ч.

Пригответе пилешките пържоли, като при нужда леко ги начукайте. Смесете заедно меда, зехтина, пресования чесън, смлените орехи и прясно изцеден лимонов сок.

Посолете пържолите, прибавете черен пипер и майорана на вкус. Намажете месото с получената паста, покрийте го и го оставете в хладилник за половин час.

След това прехвърлете месото в намазнена тава, полейте с виното и сложете, покрити с фолио да се пекат за 25 минути. Махнете фолиото и доопечете за 5 минути. 

1 2 3 4 5
6
7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft