4 Март 2013
1946276
Пилешки пържоли от бут
Пилешки пържоли с горчица и майонеза
Пилешки пържоли с вино и мед на фурна
Пилешки пържоли в марината
Пилешки гърди прясно мляко и горчица
Пилешки пържоли с гъби в зехтин
Пилешки пържоли с плънка от кашкавал и шунка
Пилешки пържоли със сметана и лимонов сок
Пилешки пържоли с вино и мед на фурна
пилешко месо - 4 броя, от бут, вино - 1 ч.ч. бяло, мед - 1 с.л., чесън - 2 скилидки смлени, орехи - 2 с.л. смлени, лимонов сок - от 1 лимон, сол, черен пипер, майорана - 1 ч.ч.
Пригответе пилешките пържоли, като при нужда леко ги начукайте. Смесете заедно меда, зехтина, пресования чесън, смлените орехи и прясно изцеден лимонов сок.
Посолете пържолите, прибавете черен пипер и майорана на вкус. Намажете месото с получената паста, покрийте го и го оставете в хладилник за половин час.
След това прехвърлете месото в намазнена тава, полейте с виното и сложете, покрити с фолио да се пекат за 25 минути. Махнете фолиото и доопечете за 5 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари