Пилешки сърца рецепти

вход през zajenata.bg
120608

Пилешки сърца в ориз

800 г пилешки сърца
210 г ориз
600 мл топла вода
1 голяма глава лук
80 мл олио
смлян черен пипер
ронена чубрица
сол

Лукът се нарязва на ситно и заедно с измитите и почистени сърца се слагат в загрятото олио. Готвят се на силен котлон до мазнина (сърчицата пускат течности, които трябва да изврят). Добавя се ориза за минута, разбърквайки го. Подправя се с черния пипер и чубрицата, и се посолява. Изсипва се тавичка, долива се топла вода и се разбърква добре. Запича се във фурна на 220 С до усвояване на течността от ориза.

1 2 3 4 5
6
7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft