21 Февруари 2013
120614
Пилешки сърца с гъби
Пилешки сърчица с червено вино и лук
Пилешки сърца в ориз
Пилешки сърчица със соев сос и топено сирене
Икономични пилешки сърца
Пилешки сърца на шишчета
Пилешки сърца със зеленчуци
Пилешки сърца с жито и праз
Пилешки сърца на шишчета
1.5 кг пилешки сърца
100 г доматено пюре
100 мл соев сос
100 мл зехтин или олио
подправка за пиле
олио за пържене
Сърцата се измиват и изчистват. Смесват се зехтина (олиото), соевия сос, доматеното пюре и подправката. Заливат се сърцата и се оставят за 2 часа. Нанизват се на шишчета и се пържат в по-голям съд, под капак.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари