Пилешки сърца рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки сърца със зеленчуци
120616

Пилешки сърца със зеленчуци

500 г пилешки сърца
500 г замразен микс от зеленчуци
1 ч.ч. вино
1 връзка зелен лук
сол, черен пипер
магданоз

Пилешките сърца се разрязват на две и се сваряват в подсолена вода. Лукът се нарязва и запържва в малко мазнина, прибавят се пилешките сърца. Задушават се 2-3 минути. Добавят се замразените зеленчуци. След като се размразят се прибавя виното. Овкусяват се. Готвят се докато виното изври. Сервират се поръсени с магданоз.

1
2
3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft