21 Февруари 2013
120616
Пилешки сърца с гъби
Пилешки сърчица с червено вино и лук
Пилешки сърца в ориз
Пилешки сърчица със соев сос и топено сирене
Икономични пилешки сърца
Пилешки сърца на шишчета
Пилешки сърца със зеленчуци
Пилешки сърца с жито и праз
Пилешки сърца със зеленчуци
500 г пилешки сърца
500 г замразен микс от зеленчуци
1 ч.ч. вино
1 връзка зелен лук
сол, черен пипер
магданоз
Пилешките сърца се разрязват на две и се сваряват в подсолена вода. Лукът се нарязва и запържва в малко мазнина, прибавят се пилешките сърца. Задушават се 2-3 минути. Добавят се замразените зеленчуци. След като се размразят се прибавя виното. Овкусяват се. Готвят се докато виното изври. Сервират се поръсени с магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари