Пилешки сърца рецепти

вход през zajenata.bg
120614

Пилешки сърца с гъби

500 г пилешки сърца
3 глави лук
400 г гъби
50 г топено сирене
сол
черен пипер
чубрица

Пилешките сърца се сваряват до полуготовност. Запържват се главите лук нарязани на полумесеци. Към тях се прибавят гъбите нарязани на едро и се пържат на силен огън, за да не пуснат много вода и да се разкашкат. Накрая се прибавят сърчицата и подправките. Изсипва се цялата смес в гювечета, слага се отгоре топено сирене и се запичат за около 25 минути във фурната.

1 2 3 4 5 6 7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft