3 Април 2013
782602
Пилешки филенца с гъби на фурна
Панирани пилешки филенца
Шпиковани пилешки филенца с боровинки и бяло вино
Пилешки филета в марината
Пилешки филета ролца
Пилешки филенца с прасно мляко
Пилешки филенца с пармезан и сос барбекю
Пилешки филета с кашкавал и гъби
Пилешки гърди със сметана
Пилешки филенца с пармезан и сос барбекю
400 г пилешко филе
Сол и черен пипер на вкус
майонеза
2 с.л. горчица
Настъргана кора от ½ лимон
1 ч.л. накълцан пресен розмарин
1 ч.ч. галета 4 -5 с.л. настърган пармезан
Бейби картофки със сол от 0.500кг
сос барбекю
Нарежете пилешкото месо на дълги и тънки ленти.
Подправете със сол и черен пипер.
В купичка разбъркайте майонезата и горчицата заедно с лимоновата кора и розмарина.
Оваляйте пилешкото месо в овкусената майонеза.
Смесете галетата с пармезана.
Панирайте пилешките лентички и ги подредете в тава, покрита с хартия за печене.
Загрейте фурната на 200* и изпечете месото за 15 минути или докато стане хрупкаво и златисто заедно с гарнитурата от бейби картофки със сол.
Сервирайте пилешките филенца със сос барбекю.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари