3 Април 2013
782632
Пилешки филенца с гъби на фурна
Панирани пилешки филенца
Шпиковани пилешки филенца с боровинки и бяло вино
Пилешки филета в марината
Пилешки филета ролца
Пилешки филенца с прасно мляко
Пилешки филенца с пармезан и сос барбекю
Пилешки филета с кашкавал и гъби
Пилешки гърди със сметана
Пилешки филенца с прасно мляко
2 - 3 пилешки филета
сол
черен пипер - млян
прясно мляко - 1 ч.ч.
брашно - 4 с.л.
яйца - 2 - 3 броя
корнфлейкс - 3 с.л.
натрошен галета - 6 - 7 с.л.
Нарежете пилешкото на по-едри парчета. Посолете ги, поръсете с черен пипер и ги полейте в купа с прясното мляко. Оставете така за 30 минути в хладилник, след което ги отцедете. Смесете галетата и натрошения корнфлейкс. Всяко пилешко парче се овалва в брашно, потапя се в яйцето, след което в сместа от галета и корнфлейкс. Пече се в загрята фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари